Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Binance CEO’su CZ’den “Altcoin Sezonu” Yanıtı: Yükselişler Sürecek Mi?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao (CZ), “altcoin sezonu” temalı gönderisiyle dikkatleri üzerine topladı.

Kısa süre önce Binance’deki görevinden ABD ile sağladığı uzlaşı doğrultusunda istifa eden CZ, Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer’in sözünü içeren bir sosyal medya gönderisine verdiği “altcoin sezonucevabıyla öne çıktı.

Söz konusu gönderide Jim Cramer’in “Bitcoin alabilirsiniz ama altcoinlerden uzak durun” sözlerine yer verilmişti ve bu açıklama karşısında tepkisiz kalamayan CZ, kripto para topluluğu arasında altcoinler için ciddi yükselişler anlamına gelen “alt szn” ifadesiyle yanıt verdi.

Cramer verdiği tavsiyelerin genellikle tersinin çıkmasıyla ün yapmış bir sunucu olarak tanınıyor ve CZ’nin de buradan yola çıkarak bir altcoin sezonu öngördüğü düşünülüyor.

Zhao’nun bu yanıtı verdiği esnada Bitcoin 1 yıldan uzun süre sonra 40 bin dolar direncini kırmıştı ve birçok altcoin ani yükselişleriyle dikkat çekiyordu. CZ bu gönderisinden saatler önce bir sosyal medya paylaşımında, 10 yıl önce evini satıp Bitcoin aldığına dair ilginç bir hikaye anlatmıştı.

CEO’luk görevinden ayrıldıktan sonra bile kripto para piyasası üzerinde etkili olmaya devam eden CZ, bir sonraki duruşma tarihi için ABD’de beklemeye devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!