Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Futbolcu Michael Owen Kendi Özel Kripto Parasını Çıkartıyor: ”OWN”

Eski futbol yıldızı Michael James Owen ”OWN” ismindeki kendi kişisel kripto para birimini çıkarttı. Kendisi insanların bu koin için 7.50 pound ödeyeceklerini düşünüyor ve taraftarlara takım ve taraftar ürünlerini direk ondan alabilmeleri fırsatını yaratıyor.

Şanslı bir taraftar bunun yanı sıra direkt olarak Michael Owen’ın canlı antrenman videolarından birisi sırasında onunla bizzat tanışma ve canlı yayın yapma şansına sahip olacak. OWN, şuan Michael Owen’ın yapmakta olduğu eğitici programlarda ve futbol antrenman merkezlerinde kullanılabilecek.

38 yaşındaki eski İngiliz Milli Takımı oyuncusu Liverpool, Real Madrid, Newcastle United, Manchester United ve Stoke City gibi önemli kulüplerde forma giymişti.

Bu kripto para biriminin satış noktası üreticisi olan ”Pundi X” geçenlerde Michael Owen’la yeni bir ortaklık anlaşmasına ışık tutup Owen’ın ‘Owen Coin’ isimli kripto parayı geliştirmesine neden olan tokenleri için geri satın alma duyurusu yapmıştı. OWN koini Pundi X’in satış noktası özellikleri ile donatılmış perakende satış yerlerinde mevcut olacak.

Bir gazeteci Michael Owen’a kripto paraların risklerini ve değişkenliğini tam olarak anlayıp anlamadığını sorduğunda kendisi şu cevabı verdi:

”Kripto para birimleri girmesi çok tehlikeli bir piyasa olabilir. Kripto para birimleri geleceğin ta kendisi ve bunun hakkında herhangi bir şüphe yok.”

Pundi’nin CEO’su ve kurucu ortağı X Zac Cheah bu konuda şu yorumda bulundu:

”Son bir kaç yıl içerisinde Y kuşağı arasında bu kripto para kullanımı inanılmaz bir şekilde arttı. Bu ünlülerin çıkardığı tokenler yüksek bir ilgi ve ün kazanacak. Ben bir futbol taraftarıyım ve OWN koin tokenini piyasaya çıktığı zaman seve seve alırım.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment