Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron [TRX] Ana Ağı’na Binance Desteği!

Bir sürü kurum ve borsanın yakında gerçekleşecek olan Tron Ana Ağı piyasa sürümü konusunda Tron kurucusu Justin Sun’ı desteklemesinin ardından, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance da, Tron’a olan desteğini duyurdu.

Kısa bir beklemenin ardından başka bir lider borsa daha Tron’un ana ağı ve token göçü için olan desteğini duyurdu. Binance bugünün erken saatlerinde Tron’a olan tam desteğini tamamen kullanıcılar ve kripto para takipçileri ile paylaştı.

Justin Sun bir tweetinde şunları belirtti:

”Başka bir ünlü kripto para borsası olan @binance de #TRON #TRX blockchain güncellemesini ve token göçünü destekleyecek.”

Binance de bu durumu onayladı:

”#Binance #TRON $TRX Ana Ağ Token Değişimini Destekleyecek. Bu token değişimi gerçekleştiğinde elinde #TRX bulunan bütün kullanıcılarımız için gerekli olan teknik unsurları halledeceğiz.”

Planlanan güncelleme ve transfer tarihinin daha da yaklaşması ile bu önde gelen kripto para borsası da sonunda yardım elini uzattı. Bu tarihe kadar kullanıcılar TRX’nin ERC-20 tokenlerini Binance’e yatırıyorlardı ve daha sonra buna eş değer miktarda TRX tokeni alıyorlardı. Binance şuan için çok dilli ve çok para birimli desteği sayesinde piyasanın tepesine çöreklenmiş vaziyette.

Bir Twitter meraklısı Jroolcoinz:

”Tamam şimdi biraz daha TRX aldım. Bu sefer taa AnaAğ’a kadar sürecek bir ”BullRun’a” izin veriyorum. Hadi bitirelim bu işi $TRX #TRON #BULLRIUN.”

Bir Tron meraklısı olan Kevin Steele:

”@Tronfoundation $TRX yenilik konusunda yolu aydınlatıyor ve ben onların stratejik ortağı olan @OdysseyOCN $OCN ile birlikte onların merkezileşmemiş 4.0 ağı ve ortak ekonomisi için onları çok güzel şeylerin beklediğine inanıyorum.”

Binance’in duyurusunu yaptığı saat 3 sularında, Tron [TRX] fiyatı  %4.91’lik devam eden bir düşüş göstermekle beraber 0.08 dolar birim fiyatı seviyelerindeydi. Toplam değer ise 5.2 milyar civarlarında seyrediyordu. Kullanıcılar da bu Binance haberinin onlara iyi şans getireceğini ummakta idiler.

Duyurudan 3 saat sonra Tron bu kötü gidişatı durdurup %0.18’lik bir artış ile beraber birim fiyatını 0.082 seviyesine çıkartmayı ve toplam piyasa değerini 5.410 milyon dolara çekmeyi başardı. Görünüşe göre Tron destekçilerinin kalpleri çok temiz veya Binance etkisi çok kuvvetli.

Buna ek olarak Justin proje hakkında arz iddiaları hakkında şunları söyledi:

”#TRON bir whitepaper veya slide deck formunda herhangi bir fon toplama projesi isteğini kabul etmiyor. Projeler’in bir MVP’si (en değerli oyuncu) olmalıdır. Ürün her zaman çarpıcı kabullerden daha ikna edici olacaktır. Lütfen ürün linki/program yükeleme paketini teklifinize ekleyip beraber gönderiniz. $TRX”

Joey Stubblefield:

”Demek projelerin MVP’si olmalı.. Ancak proje herhangi bir gösterişli bir kabulden daha ikna edici? HİÇ MANTIKLI gelmiyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment