Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Tron CTO’su, Justin Sun’ın Öne Sürdüğü İddiaları Yalanladı!

Geçtiğimizi günlerde yayınladığı bir blog gönderisi ile rakip blockchain ağı açmak adına Tron projesinden ayrıldığını açıklayan eski Tron CTO’su Lucien Chen, olayın büyük bir yankı bulması sonrası Tron Foundation ve Tron CEO’su Justin Sun’ın sert iddialarına maruz kalmıştı.

Sun konu hakkında yaptığı açıklamada CTO’nun rüşvet, fikir hırsızlığı ve dolandırıcılık gibi suçlamalardan dolayı görevine son verildiğini, kendisinin istifa etmediğini vurgulamıştı. Chen ise konu hakkında yayınladığı bildiride Ocak 2019 yılında Tron’dan ayrılmasının kendi kararı olduğunu ve ”yeni bir TRON” adını verdiği Volume Network’ü kurmak için bunu yaptığını dile getirmişti. Tron’un artık merkeziyetsiz olmadığını ve top 27 Süper Temsilci ağ düğümünün 170 milyondan fazla TRX oyuna sahip olup, bunların çoğunun Tron tarafından kontrol edildiğini vurguladı.

Chen ise kendisine yapılan rüşvet ve sahtekarlık iddialarına karşı iftira ve hakaret suçlamalarından dolayı Sun’dan davacı olacağını ve hakkını yasal şekilde arayacağını açıkladı.

”Eğer ben gerçekten de şüphe duyulan bir suçlu isem, o zaman kaçmam için çok geç ve ben yeni bir blockchain projesi yaratmamalıyım… ekibime katılacak yeni teknik yetenekler de bulmamalıyım, değil mi?”

Justin Sun ise henüz yeni ortaya atılan iddialara bir cevap vermedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment