Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger Yeni Bir Startup İle İşbirliği Yapmaya Başladı

Fransa merkezli kripto para şirketlerinden Ledger, ABD merkezli bir startup olan Uphold ile işbirliği yapmaya başladı.

Cointelegraph tarafından yayınlanan bir habere göre önceden Bitreserve adıyla hizmet veren Uphold adlı startup, Ledger ile birlikte çalışmaya başladı. Kripto para sektörünü en büyük isimlerinden biri olan Ledger’ın özellikle kurumsal yatırımcılar için geliştirdiği bazı ürünleri kullanmak isteyen Uphold, bu ürünlerle birlikte güvenlik düzeyini artırmak istiyor.

Şirketin CEO’luğunu ve kuruculuğunu üstlenen J.P. Thieriot geçtiğimiz gün konu hakkında bazı açıklamalar yaptı ve Uphold ile Ledger arasındaki işbirliğinin uzun süredir beklendiğini söyledi. Uphold ile Ledger arasında bir işbirliği kurulmasını isteyen çok fazla müşteri olduğunu söyleyen Thieriot, bu gelişmenin büyük ölçüde müşteriler sayesinde yaşandığını belirtti.

Konu hakkında yayınlanan basın duyurusu gösteriyor ki Uphold; Ledger ile işbirliği yapmaya başlamasıyla birlikte yepyeni ürünlerden faydalanmaya başlayabilecek. Bunların arasında çok-izinli yönetim modelleri, yeni ERC-20 tabanlı sabitkoin destekleri gibi şeyler bulunuyor.

Şirketin Ledger’ın başlıca Vault adlı ürününü kullanacağı düşünülüyor. Ledger bu ürünü Mayıs 2018’de özellikle kurumsal yatırımcılar tarafından kullanılması için geliştirmişti. Şirket bu ürünü yayınladıktan kısa süre sonra New York’tak br ofise geçiş yaptığını ve bundan böyle kurumsal yatırımcılarla daha yakından çalışacağını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment