Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Espor Devi TSM ve Avalanche’tan Web3 Oyun Ortaklığı

Espor Devi TSM, Blitz isimli oyun platformunu Web3’e entegre etmek için Avalanche (AVAX) ile birlikte çalışacak.

Avalanche resmi Medium gönderisinde, TSM ile önemli bir ortaklık sağlandığı açıklandı. TSM’nin 30 milyon oyuncuya hizmet verdiği yenilikçi platformu Blitz özelinde sağlanan bu ortaklık milyonlarca e-spor oyuncusunu Web3’e dahil etmeyi amaçlıyor.

Geçtiğimiz süreçte FTX’in 210 milyon dolar değerinde sponsorluk sağladığı TSM, borsanın iflasından sonra sektör için birlikte yürüyeceği projeyi Avalanche olarak belirledi.

Anlaşmanın bir parçası olarak Blitz’e entegre çalışacak bir subnet (alt ağ), işlem ücretleri ve transferler için AVAX kullanacak. Oyuncuların yaptığı her işlemde, kullanılan bu AVAX’ların bir kısmı yakılacak. Platform ayrıca dijital varlıkların satın alınmasını ve saklanmasını kolaylaştırmak için Avalanche varlık yöneticisi Core‘dan yararlanacak.

Öte yandan TSM, oyuncuların öğrenme araçlarıyla becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için Blitz subnet’inde Avalanche markalı turnuvalara ev sahipliği yapacak ve ayrıca oyuncuların ödüller için Blitz Arena‘da yarışmalarına olanak tanıyacak.

Ava Labs’ın başkanı John Wu konu hakkındaki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Avalanche’ın tamamen özelleştirilebilir sub netleri, TSM gibi kuruluşların milyonlarca kullanıcı için saniyenin altında işlem hızı, ölçeklenebilirlik ve güvenlik ile oyun için mümkün olan sınırlarını zorlamasına yardımcı olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!