Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eSpor Turnuva Düzenleyicileri, Kendi Tokenlerini Çıkardı

Bitcoin ve kripto paralar gibi son dönemin bir gözde sektörü de kesinlikle e Spor ve bu iki etmenin bir araya gelmesi, Kanadalı bir şirket sayesinde bir kez daha mümkün oldu. Ülkede faaliyet gösteren e Spor şirketi Canada Cup, kendi kripto parasını çıkardığını açıkladı.

2010 yılından beri faaliyet gösteren ve birçok e Spor turnuvasının düzenlenmesinde ve de organize edilmesinde önemli görevler yapan şirket, profesyonel e spor oyuncusu olmayanların da bu sektörden para kazanmasının önünü çıkardığı kripto para ile açmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

eSports Ecosystem adıyla çıkarılan ve ESE kısaltmasına sahip olan bu tokeni öven geliştiriciler ise, ESE’nin gelecekte e Spor sektörünün ana kripto parası olmasını amaçladıklarını ve bu yönde çalışmalarına devam ettiklerini belirtiyor.

Aynı zamanda oyuncu sponsorlukları, takım sponsorlukları ya da diğer çeşitli özel etkinliklerin finansmanı için de kullanılması planlanan tokenin, e Spor camiasında oldukça olumlu bir etki yapması bekleniyor. Yine bununla birlikte yetenekli ancak imkanı kısıtlı sporculara da ESE cinsinden burs verilmesi ve çeşitli yardım faaliyetleri gibi süreçlerde de bu tokenin kullanılması bekleniyor.

e Spor sektörünün son dönemde bir hayli geliştiğini ve gençlerin çok ciddi şekilde ilgisini çektiğini belirten otoriteler de, kripto paralar ve E spor sektörünün bir araya gelecek olmasının oldukça önemli bir gelişme olduğunu belirtirken, konudan duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Bakalım gerçekten de ESE söz verdiği gibi bu noktada öncü olabilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment