Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Fiyatı Sağlıklı Bir Şekilde Yükseliyor

Ethereum fiyatı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde oldukça iyi bir ivme yakaladı ve 300 dolar seviyesinin üstüne çıkmayı başardı.

Ethereum geçtiğimiz günlerde 285 dolar seviyelerinde seyrediyor, bu seviyedeki destek bölgesinden yararlanıyordu. Ethereum bir süre boyunca 290 dolardaki direniş noktasını kırmaya çalıştı ve bunu nihayet başardı. Ethereum bununla kalmayıp 300 doların ve 100 saatlik hareketli ortalamasının da üstüne çıkmayı başardı.

Anlık Durum

Ethereum fiyatı yakaladığı ivme sayesinde kayda değer bir çıkış yakaladı. Ethereum 311 dolar seviyesine kadar yükseldi ancak daha sonra bir düzeltme sürecine girdi.

Ethereum 311 dolardan 305 dolara kadar gerilemiş durumda. Anck Ethereum’un 302 ve 300 dolar seviyelerinden destek aldığını belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla bu düzeltme süreci Ethereum fiyatının çok fazla düşmesine yol açmayabilir.

Ethereum’un Geleceği

NewsBTC tarafından yapılan analize göre Ethereum fiyatın yeni bir yukarı yönlü trend çizgisi oluşuyor. 300, 295 ve 292 dolar seviyelerinden sağlam bir destek alan Ethereum, bu destekler sayesinde mevcut pozisyonunu koruyabilir.

Ethereum’un yeniden yükselişe geçmesi halinde ise 308 ve 310 dolar seviyelerindeki direniş noktalarının aşılması gerekecek. Ethereum eğer bu seviyeleri aşmayı başarırsa tahmini 325 dolar seviyesine kadar çıkabilir.

Ethereum’un tam olarak hangi yönde performans sergileyeceğini kestirmek zor. Ayrıca Ethereum fiyatının Bitcoin’den de etkileneceğini belirtmek gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment