Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum 2.0 Güncellemesi Bir Kez Daha Ertelenebilir

Bitcoin’in ardından piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para olan Ethereum için kritik bir iddia ortaya atıldı. The Block tarafından paylaşılan habere göre, topluluğun heyecan içerisinde beklediği Ethereum 2.0 güncellemesinin Phase 0’ının 2020 yılı içinde yayınlanmamasının ciddi bir ihtimal olduğu belirtildi.

Ethereum 2.0 İçin Kötü Haber

Ethereum Vakfı’nda çalışan Justin Drake, Reddit’e ‘Bana İstediğini Sor’ etkinliğine katıldı. Ethereum 2.0 Phase 0 hakkında konuşan Drake, bu konu ile ilgili olarak yaptıkları çalışmaların tamamlanma tarihi olarak en erken bu yılın dördüncü çeyreğini işaret etti:

Yaptığımız tüm her şey en erken bu yılın dördüncü çeyreğinde tamamlanabilir. Kasım ve Aralık’taki tatilleri de göz önüne alırsak, Phase 0 için en iyi ihtimal 2021 yılı başı olur. O da Bitcoin’in 12. doğum günü olan 3 Ocak 2021 olabilir.

Bu haber oldukça ilginç çünkü Ethereum kurucusu Vitalik Buterin daha önce yaptığı açıklamalarda net bir tarih vermekten kaçınsa da 2020 yılı içerisinde Phase 0’ın yayınlanacağını söylemişti.

Bu haber sonrasında The Block’a bir açıklama yapan Buterin ise bir kez daha 2020 öncesi vurgusu yaptı:

Açıkça söylemek gerekirse, Drake’in fikirlerine pek katılmıyorum. Phase 0’ı hazırlık sürecine pek de bakmadan biraz erken de olsa piyasaya sürebiliriz.

Bakalım, ETH fiyatına çok ciddi bir etki etmesi beklenen Phase 0 güncellemesi ne zaman gerçekleşecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment