Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Bitcoin Yatırımcısından Şaşırtan Ethereum Açıklaması

Önde gelen Bitcoin savunucularından ve yatırımcılarından birisi olan Tuur Demester, sıkça eleştirdiği toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum hakkındaki düşüncelerini değiştirmiş gibi duruyor.

Demester 5 yıl boyunca Ethereum‘u eleştirdikten sonra yaptığı güncel bir araştırmada ETH/BTC işlem çiftinin yükselme eğiliminde olduğunu itiraf etti. Ethereum’un hala problemli temellere sahip olduğunu belirten Demester buna karşın ünlü kripto para analistin Peter Brandt’ın Ethereum’un yükselişine dair yaptığı açıklamasına katıldığını belirtti.

ETH, Bitcoin’in Yükselişini Geride Bırakabilir

Peter Brandt, ETH/BTC işlem çiftinin önemli bir çıkış yakaladığını ve yakında tam anlamıyla rekor kırabileceğini belirtmişti. Ethereum’un altyapısal sorunlara sahip olduğunu bir kere daha vurgulayan Demester ise kısa vadede Ethereum’un Bitcoin’in fiyat yükselişini geçebileceğini belirtti.

Ethereum’un elde ettiği bu yükselişin temel sebebinin DeFi projeleri olduğu biliniyor. Buna ek olarak yıl sonunda gerçekleşmesi beklenen ETH 2.0 güncellemesi de fiyat konusunda bir artış getiriyordu. Yeni yapılan bir açıklamada ETH 2.0 için atılacak ilk adımın 2021 yılına sarkacağının belirtilmesi ise fiyatın yükselişine gölge düşürebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment