Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Yatırımcıları İçin Umut Veren Gelişme: Tüm Zamanların Rekoru Geldi

Toplam piyasa değerine göre en büyük dördüncü kripto para birimi XRP, kesinlikle oldukça kötümser bir 2019 ve 2020 yılı geçirdi. 2020 yılında hafif bir toparlanma elde etse de 12 Mart tarihinde dibi gören XRP, bu noktadan sonra oldukça stabil bir grafik çizdi.

Geçtiğimiz günlerde yeniden hareketlenen XRP fiyatı, 24 saatlik süre içerisinde %14 gibi önemli bir yükseliş elde etti. Bu yükselişin ardından XRP yatırımcılarının da geri döndüğü ve Twitter üzerinde tüm zamanların rekorunu kırdıkları görüldü.

XRP Yatırımcılarından Twitter Rekoru

XRP’nin 9 Temmuz tarihindeki yükselişinin sonrasında Twitter üzerinde XRP ile ilgili 29.000’den fazla tweet atıldı. Bu, XRP ile ilgili atılan tweet’ler konusunda tüm zamanların rekoru olarak görünüyor. Bitinfocharts isimli analiz firması da bu sayı ile beraber XRP ile ilgili tweet’lerin Bitcoin ile ilgili tweet’leri geride bıraktığını vurguladı.

Ethereum ile ilgili tweet’lere ise yaklaşık 7 kat gibi önemli bir fark atıldığı görülüyor. Kripto para piyasasının hala sosyal medyadan ciddi anlamda etkilenebildiği biliniyor. XRP tweet’lerinin böylesine önemli bir artış elde etmesi kesinlikle fiyatın uzun veya orta vadeli gidişatını da değiştirecektir.

Bu yazının kaleme alındığı an itibariyle 0,19 dolardan işlem gören XRP son 24 saat içerisinde %3 düşüş yaşasa da Twitter üzerindeki canlılık hala devam ediyor gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment