Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum 29 Ağustos Mini Fiyat Analizi

Ethereum 320$ Direncine Göz Kırpıyor.

Merhaba,

ETH her ne kadar Bitcoin karşısında düşse de dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor.

Ethereum’un 320$ seviyesini test etmesi büyük olasılık. Büyük düşüş trendinin sonuna geldiği düşünülen ETH için daha da yukarı çıkabilmesi mümkün olacak mı? Beklenen Constantinople Hard Fork ile ETH fiyatları, psikolojik sınırları da aşarak boğaların hakimiyetine yeşil ışık yakacak gibi görünüyor.

ETH, kripto para piyasasının ikinci büyük para birimi olması ve sadık yatırımcıları nedeniyle hala güvenirliğini korumaya devam ediyor. Bununla beraber BTC’den sonra en çok dikkate alınan para olması nedeniyle de piyasaya yön vermesi açısından yatırımcılar tarafından özenle takip ediliyor.

Büyük düşüşünü tamamladığını düşündüğüm ETH’nin teknik resmine bir göz atacak olursak;

Grafikte de görüldüğü gibi ETH, hızlı ve yatırımcılarını üzen bir düşüşün ardından 270$ desteğinden geri dönme eğilimi göstererek 280$ seviyesinde düşüş trendini bıraktı ve yönünü yukarı kırmayı başardı. Önemli bir psikolojik sınır olan 300$’ı aşabilmesi için öncelikle yapması gereken 295$ direncini kırması ki; yazı kaleme alındığı sırada bu denemelerini yapmaya başlamıştı.

29 ağustos ethereum fiyat grafik-1
29 ağustos ethereum fiyat grafik-1

ETH’nin 300$ seviyesinden yukarı çıkacağını ve 320$ seviyelerinde bir miktar oyalanarak 370$  noktasını test etmek isteyeceğini düşünüyorum. Buna ek olarak genel kripto para piyasasında boğa hakimiyetinin devam etmesi ETH’nin 450$ baremini mutlaka deneyeceğini de gösteriyor.

Her ne kadar biraz zaman alacak gibi görünse de 450$ ETH için suni teneffüsün bittiği ve tekrar canlı kanlı eski günlerine döndüğünün bir kanıtı olacak.

Mini ETH analizimize bir de mini eğitim ekleyelim.

Grafikte görülen son 3 bar, Japon Mum Formasyonlarından 3 Yeşil Asker’e dönerse, ETH fiyat artışına devam edecek diyebiliriz.

Kısaca 3 Yeşil Asker formasyonu hakkında bilgi verecek olursak;

3 yeşil asker formasyonu bilgi
3 yeşil asker formasyonu bilgi
Resmi daha net görebilmek için tarayıcınızdan sayfayı büyütmeyi deneyiniz.

Umalım ve bekleyelim ki ETH 3 Yeşil Askerle tırmanışa geçsin.

Kendi analizinizi kendiniz yapmanız, başkalarına bağımlı kalmamanız ve sosyal medyada coin haberleri peşinden koşmamanız ümidiyle bol kazançlar dilerim.

bitcointeknikanaliz.com

teknikanalizegitim.com

Sevgi ve Saygıyla.

Taner BOZKURT

UYARI: Yukarıda belirtilen fiyat, grafik ve analizler bir yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaya genel anlamda bir bakış açısı sunması amacıyla hazırlanmıştır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment