Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Ağında Kazan Kaynıyor: 300.000 ETH Hareket Etti

Kripto para ve blockchain araştırma firmalarından Glassnode tarafından yayınlanan güncel bir açıklamaya göre, toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum ağında oldukça önemli bir seviyeye ulaşıldı.

Ethereum cüzdanlarının sayısında geçtiğimiz günlerde yapılan yüklü işlemler sayesinde yeni bir rekor kırıldığı açıklandı. Bir Ethereum balinasının toplamda 300.000 ETH’yi bilinmeyen cüzdanlara transfer etmesi ise ağdaki hareketliliğin temel sebebi gibi gözüküyor.

Ethereum Cüzdanlarının Sayısında Önemli Artış

Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre 0,01 ETH’den fazla bakiyeye sahip olan ETH cüzdanlarının sayısı 7.863.908,000 seviyesine kadar ulaştı. Aslında bunda önceki rekor da aynı gün içerisinde kırılmıştı ve sadece 608 cüzdan gerideydi.

Bir balinanın 300.000 ETH’yi farklı cüzdanlara dağıtmasının yanı sıra, son günlerin popüler konusu DeFi uygulamalarının da cüzdan sayısındaki artışa etki etmiş olabileceği düşünülüyor. Özellikle Compound (COMP) tarafından elde edilen yükseliş, birçok kripto para yatırımcısının ilgisini Ethereum ağına ve merkeziyetsiz finans uygulaması sektörüne çekti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment