Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal ve Venmo, 325 Milyon Kullanıcısına Kripto Para Satacak!

Güvenilir kaynaklar tarafından aktarılan ve CoinDesk tarafından haberleştirilen bir gelişmeye göre, finansal teknoloji ve ödeme devi PayPal, yakında 325 milyon kullanıcısına direkt olarak kripto para birimi satmaya başlayacak. Şu an için PayPal’ın sunduğu hizmetler, Coinbase gibi bazı kripto para borsalarından para çekebilmek gibi dolaylı yöntemlerle kullanılabilmekte.

PayPal, Kripto Para Sektörüne Giriyor

Buna rağmen CoinDesk’e aktarılan bilgilere göre PayPal bundan sonra Venmo ile işbirliği içerisinde direkt kripto para birimi alım ve satımlarının önünü açacak. Uygulamada dahili bir kripto para cüzdanı kullanılacağını belirten güvenilir kaynak, bu sayede kripto para depolaması da yapılabileceğini ifade etti.

Tam olarak hangi kripto para birimlerinin destekleneceği veya kaç kripto para olacağı belirsizliğini korusa da en az top 5 kripto para biriminin burada yer alacağı tahmin ediliyor. PayPal’ın likidite sağlamak için de önde gelen bazı kripto para borsaları ile beraber çalışacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İkinci bir kaynak ise konu hakkında yaptığı açıklamada PayPal’ın gerçekten böyle bir plana sahip olduğunu ve bunun önümüzdeki üç ay içerisinde veya daha erken piyasaya sürülebileceğini ifade etti. PayPal ise konu hakkında açıklama yapmaktan çekindi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment