Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Ağının En Büyük 100 Balinası Hangi Coinleri “Hodl” Ediyor

Piyasalardaki uzun süreli düşüşten sonra gelen rahatlama rallisi ile birlikte Ethereum (ETH) balinaları yatırımlarını arttırmaya devam ediyor. Ethereum ağında işlem yapan en hacimli 100 hesabın ilk 10’unda ise aşağıda belirttiğimiz coinler yer alıyor.

Ethereum ağındaki işlemleri takip etmeye yarayan WhaleStats platformunun verilerine göre, en hacimli 100 Ethereum balinası piyasalarda yaşanan pozitif yönlü hareketler ile birlikte hacimli işlemlerini arttırdı. Özellikle 26-28 Temmuz arasında “hodl” edlilen Shiba Inu miktarı %500 den fazla artış gösterdi. Dogecoin’in rakibi olarak sunulan Shiba Inu, 24 saat içerisinde 736.000 dolardan 5 milyon dolarlık hacme agresif bir şekilde yükselerek yatırımcılarını heyecanlandırdı. SHIB yazının kaleme alındığı esnada 0,00001194 dolardan işlem görüyor ve kripto marketin 16. sırasında konumlanıyor.

Shiba Inu, halihazırda Ethereum balinaları arasında en çok tercih edilen 2. coin olarak yer alıyor. Verilere göre, Shiba Inu yatırımı bulunan hesapların %69‘u zararda konumlanırken, %27 civarı şuan ki fiyattan karda ve %4′lük kısım ise başa baş fiyatla tarafsız kısımda yer alıyor.

En büyük 100 Ethereum balinasının tercih ettiği ilk 10 coin ise şu şekilde:

  1. ETHEREUM
  2. SHIB
  3. USDC
  4. BEST
  5. stETH
  6. USDT
  7. CHSB
  8. MANA
  9. MATIC
  10. CRO

USDC ve USDT gibi stablecoinlerin yanı sıra, önde gelen 100 Ethereum balinasının ilk 10 tercihi arasından dikkat çekenler; Ethereum’a ölçeklendirme çözümü sunan Polygon (MATIC), merkeziyetsiz metaverse projesi Decentraland (MANA), merkeziyetsiz ve açık kaynaklı blockchain olan Crypto.com Chain’in yerel kripto para birimi CRO olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!