Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Ethereum ATH Oranı Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıkacak”

Ledger Status, Ethereum ATH oranın tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağını iddia etti. ETH’nin 1000 dolara yakın seviyede işlem göreceğini tahmin eden Ledger Status, hem ETH hem de altcoinler için pozitif yorum yaptı.

Blockchain ve kripto para meraklılarından oluşan Ledger Status, Ethereum ATH oranının önemli ölçüde yükseliş göreceğini söyledi ve yatırımcıların Bitcoin’deki yükselişin ardından Ethereum ve altcoinlere yöneleceklerini aktardı. Ethereum ve altcoinler için yeşil ışık yakan Ledger Status analistleri, 13 Kasım tarihli twitter gönderisinde şunları söyledi:

“Plebler Bitcoin’in ne kadar yükseldiğini duyduktan sonra BTC bile satın almayacaklar. Doğrudan altcoinlere yönelecekler. Ethereum ise tüm zamanların en yüksek seviyesine gelecek ve 1000 dolara yakın seviyede işlem görecek.”

2017 yılında kurulan Ledger Status, kripto para ve blockchain teknolojisine dair podcastler ve çeşitli analizler paylaşıyor. 

Ethereum fiyatı ne durumda?

Ethereum, CoinGecko verilerine göre şu anda dolardan işlem görüyor. ETH’nin son 24 saat içerisindeki kazanımı %0.1 oldu. Haftalık performansı ise %1.2’lik bir kazanç olarak karşımıza çıkıyor. 24 saat içerisindeki en yüksek seviyesi 477 dolar olurken en düşük fiyatı da 458 dolar oldu.

ethereum-ath
İlk sıralarda bulunan altcoinlerde durum nasıl?

CoinGecko verilerine göre Ethereum’dan sonra piyasada 3. sırada bulunan Tether, şu anda 0,9900 dolar seviyesinde. 24 saatlik ve haftalık kazancı ise %0 olarak karşımıza çıkıyor.

4. sırada bulunan Ripple (XRP) ise 0,2674 dolardan işlem görüyor. XRP’nin 24 saatlik kazancı %5 olurken haftalık bazdaki kazanımları %3.7 oldu.

5. sıradaki Chainlink (LINK) de 12,51 dolar seviyesinde. LINK’in 24 saatlik kazancı %0.1 olurken haftalık yükseliş değeri %2.9 seviyesinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!