Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Balinası Ön Satıştan 31 Cent’e Aldığı ETH’leri Borsaya Aktardı: Satacak Mı?

Bir Ethereum balinası daha son zamanlarda ETH varlıklarını merkezi borsalara (CEX) taşıyan balinaların arasına katılarak Kraken’e milyonlarca dolarlık transfer yaptı.

On-chain analitik platformu Lookonchain 18 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Ethereum ön satışına (ICO) katılan bir kripto para balinasının günün erken saatlerinde popüler kripto para borsası Kraken’e büyük miktarda ETH transfer ettiğini belirtti.

Balinanın Kraken’e aktardığı tutar, 9,8 milyon dolar değerinde 6 bin ETH olarak kaydedilirken cüzdanda transferden sonra 80,2 milyon dolar değerinde 49 bin ETH daha kaldığı görüldü.

Söz konusu cüzdan sahibinin Ethereum ön satışından 0,31 dolar maliyetle 254.908 ETH satın aldığı ve bu varlıkların şu anda 417,2 milyon dolara tekabül ettiği belirtildi.

Balinanın Kraken’e aktardığı varlıkların satış amacı taşıdığı varsayıldığında Ethereum başına ortalama karının 1.634 dolar, toplam karının ise 9,8 milyon dolar olduğu vurgulandı.

Son zamanlarda birçok eski Ethereum balinasının varlıklarını kripto para borsalarına aktarması dikkatleri çekti. On-chain analitik platformu Santiment, geçtiğimiz hafta durgun Ethereum cüzdanlarından yaşanan hareketliliğin bir yükseliş sinyali olduğunu öne sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,4 değer kazana Ethereum, yazım itibariyle 1.638 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!