Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Balinasından Bitcoin Düşüşü Öncesi Dikkat Çeken 41 Milyon Dolarlık Satış!

Bitcoin (BTC) ve kripto paralarda yaşanan geri çekilme piyasayı derinden etkilerken bir Ethereum (ETH) balinasının düşüşü kıl payı atlattığı görüldü.

Bitcoin ve Ethereum (ETH) başta olmak üzere TSİ dün gece saatlerinde yaşanan düşüş birçok kripto para biriminde ciddi değer kayıpları getirdi. Kripto para ekosistemi yatırımcılarının genelini zarara uğratan bu düşüş 41 milyon doların üzerinde varlığa sahip bir Ethereum balinasını ise kıl payı teğet geçti.

On-chain verilere göre ilgili balina bundan 4 gün önce bilançosunda bulunan 22.341 ETH’yi Binance’e gönderdi ve 41 milyon dolar değerinde Tether (USDT) aldı. Balinanın erken transferi, kendisini ortalama 3,5 milyon dolarlık potansiyel bir zarardan kurtardı.

Balinanın cüzdanında mevcut durumda 20 bin dolar değerinde 11,9 ETH’ye ve 30 milyon dolar değerinde Tether’e sahip olduğu görüldü.

CoinGecko verilerine balinanın Ethereum transferinden sonra düşmeye devam eden fiyat, dün gece saatleri itibariyle hareketine ivme kazanarak kısa bir süre içerisinde 1.737 dolar seviyesinden 1.597 dolar seviyesine indi. ETH, yazım tarihi itibariyle 1.677 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!