Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Bitcoin’i Sollayabilir mi?

Bir süredir 250 doların altında seyretmeye devam eden Ethereum, bu haftanın başından itibaren güzel bir yükseliş trendi yakaladı. Decentralised Finance (DeFi) uygulamaları sebebiyle ETH’de güzel bir artış yaşanırken, kripto para piyasalarının önemli ismi Peter Brandt bu konuyu değerlendirdi.

Brandt, Ethereum hakkında konuşurken, ETH’nin BTC’ye karşı daha iyi bir performans göstereceğini düşündüğünü söyledi. Peter Brandt’a göre ETH/BTC paritesinde .03276 seviyesini test edebilir.

Yükseliş Sürecek mi?

Ethereum, Bitcoin’e karşı son dört ayın en yüksek seviyesine çıktı. ETH/BTC paritesi .02613’e kadar yükselirken, aynı zamanda Dogecoin gibi altkoinlerde de yükselişler var. Altkoin yükseliş sezonunun geldiği belirtiliyor ve Ethereum’un bu alanda çok önemli bir alternatif olabileceği düşünülüyor.

Peter Brandt’a göre de son günlerde iyi bir performans gösteren ve BTC’ye karşı önemli bir kazanç sağlayan ETH için bu yükseliş trendi bir süre daha devam edecek. Brandt, ETH’nin BTC’ye karşı yüzde 23’lük bir artış daha yakalayabileceğini iddia etti.

Yani başarılı tradera göre ETH, hem dolar bazında hem de BTC bazında artabilir. Örneğin BTC bu seviyelerde işlem görmeye devam eder ve ETH, BTC’ye karşı yüzde 23 değer kazanırsa, o zaman ETH’nin fiyatı 300 dolara kadar çıkabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment