Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CTO’su XRP Fiyatının Yükselip Yükselmeyeceği Sorusunu Yanıtladı

Toplam piyasa değerine göre en büyük dördüncü kripto para birimi XRP son birkaç gün içerisinde önemli bir yükseliş elde etti ve yeniden 0,20 dolar noktasının üstüne çıkmayı başardı. Ripple CTO’su David Schwartz ise aylardır ve neredeyse yılın başından beri düşüş yaşayan XRP’nin neden böyle bir performans gösterdiğini açıkladı.

XRP Fiyatı Makul Seviyede Mi?

Schwartz, bir takipçisi tarafından gelen “sence 0,1985 dolar seviyesindeki XRP fiyatı makul ve olması gerektiği seviyede mi” sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Schwartz konu hakkında yaptığı açıklamada kripto para birimlerinin fiyatlarını genel olarak toplulukların fikirlerinin ve beklenen geleceğe yönelik değerlendirmenin belirlediğini vurguladı. Schwartz bu ifadesiyle aslında ilgili kripto para birimine yatırım yapan topluluğun gelecekte nasıl bir fiyat performansı beklediğinin fiyat için kritik öneme sahip olduğunu ima etti.

XRP fiyatının 2020 yılının başından beri ciddi bir düşüş yaşaması ve değerinin neredeyse %90’ını kaybetmesi ise yatırımcıların geleceğe yönelik pek fazla yükseliş beklentisi içerisine girmediğini göstermekte. Schwartz bu açıklama ile XRP fiyatının gelecekte yükselip yükselmeyeceğinin de direkt olarak yatırımcılarla ilgili olduğunu belirterek sorudan kaçmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment