Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Sonunda Harekete Geçti: Yükseliş Nereye Kadar Sürecek?

Toplam piyasa değerine göre en büyük dördüncü kripto para birimi Ripple, bugün içerisinde ciddi bir ralli sergilemeye başladı ve aylardır devam ettirdiği durgunluğuna resmen bir son verdi. 11 Haziran tarihinden beri ilk defa 0,20 dolar seviyesini gören XRP‘nin bu yükselişi aslında düşüş trendinin de büyük ölçüde bittiğini veya buna geçici ara verildiğini gösteriyor.

28 Haziran tarihinde 0,17 dolar seviyesinin altına kadar gerileyen XRP/USD işlem çifti yatırımcılara çok daha fazla düşeceği korkusunu vermeye başlamıştı ancak durum şu an değişmiş ve korkunun yerini FOMO almış gibi gözüküyor.

XRP’nin arkasındaki blockchain şirketi Ripple son aylarda özellikle Brezilya’ya yönelik ciddi girişimlerde bulundu ve açılımlar yaptı. Latin Amerika’daki havale piyasasını ele geçirmeye çalışan Ripple’ın bu çabalarının karşılığında XRP fiyatının artmış olabileceği düşünülüyor.

Ripple Girişimleri İşe Yarıyor

Ripple’ın küresel bankacılık bölümü başkanı Marjan Delatinne konu hakkında yaptığı açıklamada artık firma olarak temel hedeflerinin egzotik konumlardaki havale piyasasına giriş yapmak olduğunu belirtti. Brezilya’nın da uzun bir zamandan beri şirketin radarınd olduğunu ifade eden tecrübeli isim, büyümenin devam edeceğini göstermiş oldu.

XRP 2020 yılının başından beri oldukça kötü günler geçirmekte ve an itibariyle görülen %9’luk yükseliş yaraları bir nebze olsun sarmayı sağlayabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment