Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Büyük Bir Harekete Gebe: Boğalar Beklemede

Ethereum fiyatı 310 dolara kadar düştükten sonra önemli bir sıçrama yaparak kısa süre içerisinde yeniden 380 dolara kadar çıkmayı başardı. Gün içi volatilite nedeniyle arada 365 dolara kadar gerileyen ETH, bazı sinyallere göre ise yakında boğaların hareketi ile gündeme gelebilir.

Sektörün tanınan kripto para analistlerinden birisi olan Crypto Michael, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ethereum için takip ettiği seviyeleri paylaştı. Michael tarafından paylaşılan tweet’e ve içerisindeki grafiğe bakıldığında özellikle 380 dolar ile 400 dolar seviyelerinin güçlü bir direnç noktası olduğu görülüyor.

ETH Fiyatının Yükseliş Hedefi: 450 Dolar

Analist 380 ile 400 dolar seviyesindeki direnç noktasının kırılması durumunda fiyatın bir anda 440 ile 450 dolar noktasına kadar çıkabileceğini düşünüyor. Olası düşüşü de ele alan tecrübeli isim, 318 doların şu an için destek ve sıçrama alanı olduğuna değindi. Buranın yeniden test edileceğini belirten Crypto Michael, yine bir sıçrama bekleyip beklemediğini ise belirtmedi.

Analist bunun altına inilmesi durumunda da neler olabileceğini grafik ile anlattı. Crypto Michael’ın grafiğine göre 300 dolar destek sağlayamaz ve bunun altına iniş olursa sıradaki destek seviyesi 275 dolarda bulunuyor.

ETH bu yazının kaleme alındığı an itibariyle ise 365 dolardan işlem görüyor ve gerçekten de analistin belirttiği yönde ilerliyor. ETH’nin yeniden 310 dolar görmesi ise paniği arttırabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment