Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum.com 10 Milyon Dolara Satışa Sunuldu

Ethereum.com alan adına sahip olmak istiyorsanız 10 milyon dolar gibi ufak miktar bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor.

Bloomberg’e göre, yüksek ilgi gören bu alan adı Uniregistry üzerinden “yaklaşık 10 milyon dolar” bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

Haberlerde alan adı yatırımcısı Ammar Kubba kripto para endüstrisi ile ilgili alan adlarının çok popüler olduğunu ve bu alan adlarının diğerlerine göre daha yüksek fiyatlardan satıldığını belirtti.

Kubba bundan birkaç ay önce InsideCoins.com isimli alan adı için 800 dolar ödediğini ve alan adının fiyatının 3 katına çıktığını söyledi.

Eğer Ethereum.com‘un 10 milyon dolarlık satışı gerçekleşirse tüm yıl yapılmış olan alan adı satışlarındaki en yüksek değer görülmüş olacak.

Geçen ay yine bir alan adı yatırımcısı olan Sharjil Saleem, Domain Name Journal‘a göre ETH.com‘u 2 milyon dolara sattı. Siteye göre yapılan bu satış 2017 yılından bugüne yapılan en pahalı 2. alan adı satışı. İlki ise 2.89 milyon dolara Fly.com.

2014 yılına dönecek olursak BitcoinWallet.com alan adı, Alex Charfen isimli bir girişimciye 250.000 dolar karşılığında satılmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment