Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum ETF’i İçin İlk Veriler Umut Verici Geldi: 30 Dakikada 150 Milyon Aşıldı!

Verilere göre Ethereum, ETF listelemesinin ilk 15 dakikada 100 milyon dolar hacmi aşarak beklenti üstü performans gösterdi. 

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, Ethereum ETF listelemesinin gerçekleşmesi üzerine Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Balchunas, Ethereum ETF’lerinin ilk 15 dakikalık periyotta 100 milyon doların üzerinde hacim gördüğünü belirterek beklentileri aştığını söyledi. Daha sonra gelen veriler paralelinde bu miktarın 150’ye ulaştığı vurgulandı.

Analist tarafından yapılan açıklamalarda, şu ifadelere yer verildi:

İşte işlemlerin ilk 15 dakikasından sonraki hacim. Grup için toplam 112 milyon dolarlık işlem yapıldı. Ayrıca Bitwise erken dönemde daha iyi performans gösterdi.

Resim

Bitcoin’in birinci gün hacim hızının yarısına ulaşıldığını belirten analist, normal bir ETF lansmanına kıyasla çok iyi durumda olduğunu söyledi. Balchunas, bu ifadeleri de şu cümlelerle açıkladı:

BlackRock geçen hafta Üretim temalı ETF $MADE’i piyasaya sürdü. İlk gün 300 bin dolar hacim yaptı. ETHA, piyasadaki ilk 30 dakikasında bu miktarın 100 katını yapmış olacak.

CoinGecko veirlerine göre Ethereum ETF’lerinin işleme başlaması ile hareketlilik hakim oldu. Fiyat bir miktar düşüş yaşarken yazım esnasında 3.451 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!