Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) 700 Doları Zorlarken, Analistler Görüşlerini Açıkladı

Bitcoin (BTC) fiyatının 28.000 dolar seviyesinin üzerine çıkması gözleri altcoinlerden uzaklaştırdı. BTC/USD paritesinin 28.300 dolara kadar çıkıp hafif bir düzeltme yaşaması ise beklenmeyen bir hareketlenmeyi, altcoinlerin yükselişini beraberinde getirdi. Ethereum (ETH) fiyatı basın saati itibarıyla 700 doları zorlarken, analistler aslında çoktan bu noktaya işaret etmiş gibi gözüküyor.

Ether fiyatı  700 doları zorluyor 

Pek bilinmeyen DeFi projeleri ve çoğunlukla ETH hakkında yaptığı tahminleri ile bilinen Josh Rager, bu yükseliş öncesinde yaptığı tahmini ile yine neredeyse haklı çıktı. Rager yayınladığı grafiğinde 676 dolar seviyesindeki direncin kırılması ile ETH/USD paritesinin 700 doları zorlayacağını vurguladı.

Yayınlanan ETH grafiğinden sadece yaklaşık 30 dakika sonra ETH fiyatının bir anda sıçrama yaptığı ve 700 doları zorlamaya başladığı görülüyor. Toplam piyasa değerine göre en büyük 10 kripto paraya bakıldığında 1 saatlik sürede XRP, USDT ve LTC dışında bütün kripto paraların yükseldiği görülüyor.

Rager, açıklamasının devamında ETH için 700 dolar bandının çok yakında görüleceğini belirtip, altcoinlerin bugün rekor kıran Bitcoin’i takip edeceğine işaret etti. Ethereum ekosisteminin önemli isimlerinden birisi ise Rager’dan çok daha iddialı bir tahminde bulundu.

ETH ve BTC rekabeti 2021 yılında kızışacak mı? 

Ryan Sean Adams, ETH fiyatının yükselişinin 2021 yılında “yine” Bitcoin fiyatının yükselişini geride bırakacağını vurguladı. Bunun için ise 3.700 dolar bandından 28.000 dolara kadar yükselen BTC’nin geçilmesi gerekiyor. ETH ise hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse 700 dolar uzakta.

Tecrübeli kripto para analisti Bozokcoin ise aylar önce verdiği hedefine neredeyse ulaşıldığını vurguladı. Bozokcoin’in ETH hedefi ise 800 dolar olarak biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!