Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) Değil, Chainlink – İki Tanınan İsim, LINK Grafiğine Dikkat Çekti

Bitcoin (BTC) fiyatının piyasaya yaşattığı son düşüş, birçok kripto para biriminin 1 hafta önceki seviyelerine gerilemesine yol açtı. Herkesin tüm zamanların rekorunu kırıp 1.400 doların üzerine çıkmasını beklediği ETH fiyatı ise bu düşüşle 950 dolara kadar çekilirken, son 24 saat içerisinde %13 oranında yükseliş kaydederek geri dönüş yaptı. İki önemli analist ise bu geri dönüşe rağmen ETH’ye değil, Chainlink’e (LINK) odaklanmış durumda.

Ether değil, LINK! 

Kripto para analisti ve sıkı bir ETH yatırımcısı olduğu bilinen Pentoshi, ilk adımı atan kişi oldu. Pentoshi, sıkı bir ETH yatırımcısı olduğunun bilindiğine vurgu yaparak, bu sefer başka bir altcoinin dikkatini çektiğini açıkladı. Analist, Ether yerine LINK ve başka altcoinlerin önümüzdeki 6 ila 8 aylık süreci domine edeceğini düşünüyor.

ETHEREUM - CHAINLINK

Analist yayınladığı grafikte LINK fiyatının sadece Bitcoin ve ABD doları karşısında değil aynı zamanda ETH karşısında da değer kazanmaya devam edeceğini belirtti. Hacmin artışa geçtiğine dikkat çeken Pentoshi ise LINK analizi konusunda tek sayılmaz.

LINK, 2021 yılında da adından söz ettirebilecek mi? 

Michaël van de Poppe, Twitter üzerinden LINK analizi yayınlayan ikinci analist oldu. Poppe, Chainlink’in Bitcoin paritesinde güzel bir konsolidasyon yaşadığını ifade etti. Mart – Mayıs 2020 tarihlerindeki ivmenin yeniden yaşanmasının “harika” olacağını ifade eden Poppe, %100’e yakın bir yükseliş öngörüyor. Bunun 2021 yılında hangi döneme denk gelebileceğini ise Bitcoin ve fiyat hareketleri belli edecek. 
Messari, 2020 yılında yüksek toplam piyasa değerine sahip kripto para birimleri arasından %529 ile Chainlink’in en iyi performans sergileyen kripto para olduğunu açıkladı. Messari raporuna göre 2020 yılına damga vuran kripto para olarak gözüken LINK, böyle bir yükselişle 2021 yılında da adından söz ettirebilir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!