Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kripto Para Borsası Daha XRP’ye Destek Verdi: “XRP’yi Listelemeye Devam Edeceğiz”

ABD’nin finansal otoritesi SEC, Ripple’a XRP satışları hakkında dava açtı. Açılan menkul kıymet davası sonrasında popüler birçok kripto para borsası XRP’yi platformdan kaldırdı ya da alım satımları askıya aldı. Uphold borsası ise dava sonucunu bekleyeceğini ifade ederek bu karara karşı çıktı. Uphold borsasına şimdi ise Gatehub katıldı.

GateHub, XRP işlemlerine devam ediyor 

Gatehub kripto para borsası tarafından yayınlanan duyuruda, davadan net bir karar çıkana kadar XRP alım satım işlemlerinin hiçbir aksaklık olmadan devam edeceği belirtildi. Gatehub, ancak mahkeme kararı sonrası XRP menkul kıymet ilan edilirse bunu platformdan kaldıracağını açıkladı.

Coinbase, Bitstamp, Binance.US ve Bittrex gibi birçok kripto para borsası ise çoktan XRP’ye karşı harekete geçti. Gatehub konu hakkında yaptığı açıklamada Ripple CEO’su ve yöneticilerinin yatırımcıları dolandırdıkları iddialarının kanıtlanması durumunda ise bu kişilerin yasal yaptırımlara maruz kalacağını ve ceza alacağını belirtti. Gatehub böyle bir karar çıkana veya XRP resmen menkul kıymet ilan edilene kadar ise yerinde sağlam duracak.

XRP yanlısı karar alan borsaların sayısı artıyor 

Uphold kripto para borsası bu ayın başlarında yaptığı açıklamada benzer noktalara değindi. Uphold CEO’su J.P. Theriot , SEC’i “yatırımcılara zarar vermek isteyen bir aslana” benzetip, net karar çıkana kadar XRP işlemlerinin süreceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!