Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) Düştüğü Yerden Yavaş Yavaş Kalkıyor

Kripto para piyasasında çift haneli yüzdelerle artışlar yaşanırken Ethereum (ETH) yaşadığı ağır düşüşün ardından 300 dolar seviyelerine tekrardan yükseldi.

Bildiğiniz üzere Ethereum haftanın başında devasa bir satış kesintisine uğramış ve Pazartesi günü 250 dolar seviyelerinin altına kadar gerilemişti. Kripto para piyasasında birçok kişi ise Ethereum’daki bu düşüşün sebebini ICO’lara bağladı.

Ancak henüz yeni yeni geride bıraktığımız Çarşamba gününün son saatlerinde Ethereum hayata geri dönerek göz kamaştırıcı bir yüzde ile yükselişe geçti. Haber yazım saatiyle %14’lük bir artışa sahip olan Ethereum şu anda piyasada 297 dolar seviyelerinde seyir ediyor.

Ethereum’un bu artışının arkasında yatan şeyin piyasaya giriş yapan 120 milyon dolar değerindeki yeni Tether (USDT) olduğu söylentiler arasında. Bu da yeni bir sermayenin piyasaya gireceğini gösteriyor demek.

Her ne kadar Ethereum toparlanıyor olsa da BitMEX CEO’su Arthur Hayes ilerleyen zamanlarda Ethereum’un 100 dolar altına ineceğini iddia ediyor. Bakalım daha neler görecek ve duyacağız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment