Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) İçin Rekor Miktarda Uzun Pozisyon Açıldı

Pek çok kripto para yatırımcıları şu anda 477 dolar olan Ethereum (ETH) fiyatının kısa vadede yükselişe geçeceğine inanıyor. Bu inanç; sayısı rekor miktarlara çıkmış olan uzun pozisyonlara bakıldığında teyit edilebiliyor.

Josh Olszewicz, bugün kripto para borsası Bitfinex üzerinden vadeli işlem yapan Ethereum (ETH) yatırımcıları ile ilgili bir görsel paylaştı. Piyasadaki kısa-uzun pozisyon dengesine dikkat çeken kripto para yorumcusu, uzun pozisyon sayısının hızla yükselmeye başladığını vurguladı.

Tüm zamanların en yüksek sayısı görüldü

En büyük kripto para borsalarından biri olan Bitfinex, Ethereum için rekor sayıda uzun pozisyona ev sahipliği yapıyor. Olszewicz tarafından paylaşılan veriler, borsada ETH boğaları tarafından açılmış açık pozisyonların tüm zamanların en yüksek sayısına ulaştığını göstermekte.

bitfinex-ethereum-uzun-pozisyon
Bitfinex üzerinden açılmış olan uzun pozisyonlar rekor sayıya ulaştı, Kaynak

Yatırımcıları endişelendirmeye başladı

Piyasadaki uzun pozisyon sayısının artması, Ethereum fiyatının yükseleceğini düşünen yatırımcı sayısının da artmaya başladığını gösteriyor. Ancak bazı kripto para yatırımcıları yaşanan bu gelişmenin ETH adına olumlu olmamasından endişeleniyorlar.

Çok fazla kişinin bullish bir tavır sergilemeye başladığını gören yatırımcılar, bunun rüzgarın ters yönden esmesiyle sonuçlanabileceğini düşünüyorlar. Bazı sosyal medya kullanıcıları, bu kadar kişinin haklı olamayacağını ima ederek bearish bir mesaj veriyorlar. Bazılarıysa uzun pozisyonun arttığını ancak piyasada yeteri kadar alım emri olmadığını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!