Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum ICO Yatırımcısından 7,7 Yıllık Uykudan Sonra ETH Transferi

Ethereum (ETH) ilk arzına (ICO) katılan bir cüzdan, yaklaşık 8 yılın ardından harekete geçti.

On chain analitik platformu Lookonchain 24 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 2015 yılında Ethereum ICO’sundan 2.365 ETH alan bir kullanıcının 7,7 yılın ardından başka bir cüzdana 1 ETH transfer ederek hareketsizliğini bozduğunu aktardı.

Veriler mevcut durumda 4,3 milyon dolar değerinde ETH’ye sahip olan kullanıcının aradan geçen 7,7 yılda %594.416 kar ettiğini kaydetti.

Uzmanlar, transferin muhtemelen daha büyük bir transfer öncesinde yapılan deneme işlemi olduğunu belirtti. Shapella yükseltmesi sonrasında uzun süredir pasif durumda olan balinalarda hareketlilik görüldüğünü belirten uzmanlar, geçtiğimiz günlerde 9 ve 10 yıllık iki Bitcoin balinasının uzun bir aradan sonra tekrar harekete geçtiğini ve toplamda 64,5 milyon dolar değerinde 2.350 BTC transfer ettiklerini hatırlattı.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %5,4 değer kazanan ETH, son 24 saat içerisinde %1,4 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 1.846 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!