Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Kurucu Ortağı Lubin: Paranın Evriminde Bir Sonraki Durak Kripto Paralar

Ethereum kurucu ortaklarından olan Joseph Lubin, yaptığı açıklamada para formunun yaşadığı evrimin bir sonraki doğal basamağın kripto paralar olduğunu belirtti. Lubin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Kripto paralar sisteme bilgi getiriyor, ücretleri düşürüyor ve daha iyi bir deneyim sunuyor. Üstelik bunu yaparken, aynı zamanda merkezi bir otoriteyi ortadan kaldırıyor. Bu sistemde yeni ekonomik ürün sınıflarının gündeme gelmesi de düşünülebilir. Kripto paralar, bana kalırsa para sisteminin bir sonraki doğal evrimi olacak.”

Lubin daha önce de yaptığı açıklamada benzer ifadeler kullanmıştı. Otoritelere göre de, kripto paralar orta ve uzun vadede ekonomik anlamda sağlam bir rol üstlenecek. Lubin o dönem yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

”Kripto paralar, bana kalırsa gerek ekonomik, gerek siyasi, gerekse de sosyal meseleleri önümüzdeki dönemde ciddi şekild etkileme potansiyeline sahip. Şu an bu devrimin ve devinimn başlangıcında olduğumuzu düşünüyorum. Kripto paralar ve bu altta yatan teknoloji şu anda olgunlaşmamış durumda ve ileriki dönemde bu durum daha da iyileşecektir. Şu anda içerik olarak yakın gelecekte birçok ekonomik ürünün kripto para formu çıkacaktır.”

Birçok uzmana göre doğru regülasyonlar, başarılı ürünler ve sektördeki dolandırıcıların ve kötü niyetli kişilerin ortadan kalkması ile birlikte, kripto para sektörü gerçekten de önemli bir yere gelecek. Bakalım bu durum yakın dönemde kendini nasıl gösterecek ve piyasada neler bizleri bekliyor olacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment