Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Madencilerinden Guo, Hard Fork Planında Israrcı

Ethereum madencilerinden Chandler Guo, The Merge güncellemesinden sonra blockchainde bir hard fork düzenlenmesi konusunda ısrarcı. 

Birleşme olarak da bilinen The Merge güncellemesi, Ethereum blockchainini proof-of-work algoritmasından proof-of-stake algoritmasına geçirecek.

Bazı Ethereum madencileri, bu güncelleme sonrasında bir hard fork gerçekleşmesini ve proof-of-work ile çalışan ağın korunmasını istiyor.

CoinDesk TV’ye konuşan Chandler Guo, şu anda Ethereum ağında madencilik yapan madencilerin, bu hard fork sayesinde “işlerini bırakmak zorunda kalmayacağını” düşünüyor.

Geçmişte Ethereum Classic fork’unu da desteklemiş olan Guo, Birleşme sonrası yapılacağı konuşulan hard fork’u birkaç haftadır destekliyor. Guo, temmuz ayında bir tweet atıp, “Ethereum’u bir kere forkladım, bir kere daha forklayacağım!” dedi.

Ancak Guo’ya göre bu seferki fork, geçmiştekinden çok daha zor olacak. Guo, konuyla ilgili olarak, “Bu seferki fork çok daha zor çünkü bu fork’a dahil olması için çok daha fazla insanı organize etmem gerekiyor.” dedi.

Ethereum geliştiricileri, ortada henüz nihai bir tarih olmamakla birlikte, Birleşme güncellemesinin 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleşebileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!