Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Name Services’den (ENS) Rekor: 2022’de 2,2 Milyon Adres Oluşturuldu

Blokzinciri tabanlı domain hizmet sağlayıcısı Ethereum Name Services (ENS) 2022 yılında üretilen yeni adres sayısı bakımından tarihi bir rekor yaşandığını duyurdu.

ENS tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisinde ENS kullanıcılarının 2022 yılında 2,2 milyon farklı alan adı oluşturduğu bildirilirken bu yeni adreslerin şimdiye kadar oluşturulanların %80‘i olduğu ifade edildi. On-chain analiz platformu Dune tarafından sağlanan verilere göre yıl içerisinde yapılan .ens kayıt işlemi eylül ayında 400 bini geçerek rekor kırdı.

Blokzinciri üzerinde dijital tapu görevi gören ENS, alan adı konusunda geliştirilen ilk projelerden biri olarak yatırımcılar tarafından taleple karşılandı. Buna rağmen ayı piyasasından tıpkı diğer altcoinler gibi etkilenen ENS, CoinGecko verilerine 11 dolardan işlem görüyor.

Analistlere göre destek seviyesi 10,5 dolardan tepki alan ENS’de eğer yükseliş devam ederse ilk direnç seviyesi 13,5-14 dolar bandı olabilir. Habere konu olan gönderiyi “2023’e hazırsanız ENS’lerinizi aşağıya bırakın” şeklinde bitiren ekip 2023 yılı için beklentileri canlı tuttu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!