Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Şahlandı: Yeni Hedef 800 Dolar mı?

Ethereum fiyatı, bu hafta Bitcoin’e benzer şekilde önemli oranda yükseliş sağlamayı başardı ve 600 dolarlık barajı aştı. Ethereum 2.0 güncellemesi heyecanla beklenirken gelen ETH fiyat artışı, yatırımcıları ve uzmanları da haliyle heyecanlandırdı. Bazı analistler ise şimdiden Ethereum için ciddi fiyat tahminleri yapmaya başladı bile. Peki analistler Ethereum konusunda umutlu mu, fiyat beklentileri ne yönde? Gelin göz atalım.

Ethereum (ETH) fiyatı, 26 Kasım tarihinde Bitcoin’e paralel olarak düşüş eğilimine girdi. Ardından yine Bitcoin gibi yükseliş ivmesini kazanmayı başaran ETH, 600 dolar seviyesini geçti ve şu anda 620 doların üzerinde işlem görüyor. Piyasada boğaların hakimiyeti devam ederken bazı analistlerden bullish yorumlar geldi. Inmortal technique isimli kripto para analisti, ETH fiyat grafiğini paylaşarak fiyatta 800 doları işaret etti:

ethereum-fiyatıÖnce düşüş, sonra 1000 dolar

Popüler kripto para analisti Crypto Michael, ETH için yeni fiyat planını paylaştığı grafik üzerinde gösterdi. Analist, öncelikle 400 – 500 dolar aralığında bir gerileme, ardından 1000 – 1100 dolar seviyesine doğru bir sıçramayı hedef gösterdi.

ethEthereum altcoinleri de peşinden sürükleyebilir

Popüler analistler arasında bulunan IncomeSharks, Ethereum ve altcoinler üzerine bir analiz paylaştı. Analiste göre, Ethereum yükseldiğinde altcoinleri de beraberinde getirecek ve altcoin mevsimi gelecek:

“ETH hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden %125 uzak. Bitcoin ise ATH’ye ulaştı. Asıl eğlence, Ethereum’un ATH’ye ulaşmasıyla tüm altcoinleri de beraberinde getirdiği zaman yaşanacak. Hedefim 2021 yılının başları.”

eth

“Altcoin mevsimine hala birkaç ay olduğunu düşünüyorum. ETH/BTC sinyallerini takip ediyorum. Yukarıda bulunan mavi çizgi seviyesinde kırılma gerçekleştiği zaman ekstra bullish olacağım.”

ethereum

Benzer bir altcoin mevsimi yorumu da Salvotore Ferregano isimli analistten geldi:

https://twitter.com/CryptoSalvotore/status/1333728328637878272

Ethereum şu anda ne kadar?

Ethereum, CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %7‘nin üzerinde yükseliş gösterdi. Gün içinde 580 – 623 dolar arasında fiyatlanan ETH’nin güncel fiyatı 625 dolar.

ethereum-fiyatı

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!