Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Vakfı ERC-3475’i Onayladı: Borçlanma Piyasasını Yeni Bir Seviyeye Çıkaracak

Merkeziyetsiz borçlanma araçları ihraççısı D/Bond’un ERC-3475 standardı Ethereum Vakfı tarafından onayladı.

D/Bond 24 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yeni protokolleri ERC-3475’in Ethereum Vakfı tarafından onaylandığını duyurdu. Şirket bu hamlesini, kripto borçlanma araçlarında yeni bir dönem olarak adlandırdı.

D/Bond açıklamalarında, ERC-3475 standardı ile beraber faiz bilgilerinin zincir üzerinde yer alacağını bu şekilde komisyonları düşüreceğini belirtti. Ayrıca diğer ERC standartlarının aksine ERC-3475’in birden fazla varlıkla geri ödemenin yapılabilmesine olanak tanıdığını açıkladı.

Şirket yeni standartla beraber tahvillerin, arzı ve türü gibi bilgileri de üzerinde barındıracağından, siber saldırılara karşı daha güvenli olacağını ve ek düzenlemelere ihtiyaç duymayacağını belirtti.

D/Bond’un ERC-3475 ile beraber arz esnasında satın alınan tahvillerin ikincil bir piyasada ticaretinin yapılmasına olanak tanıyacağını açıkladı. Şirket, geleneksel finansta oldukça uzun süredir faaliyette bulunan ve derinlik sağlanmasına yardımcı olan ikincil borçlanma araçları piyasasının kripto para ekosistemine kazandırılmasıyla beraber staking’in eskisinden daha popüler ve güvenli olacağına inandığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!