Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Yaratıcısından Kripto Paralar Hakkında Açıklama

Ethereum kurucu ortaklarından Joseph Lubin herhangi bir kripto paranın değerini %90 spekülatif olarak gördüğünü söyledi.

Lubin kripto paralara yapılan yatırımların aslında arkalarındaki teknoloji, gelişmeler yada bu gibi sebeplerden değil, yüksek kazanç getirme bekletisinden dolayı olduğundan bahsetti. Bu yorumları Bitcoin Cash’in yöneticilerinin 11 milyon dolar’lık fon yönetmesi ve Orta Amerikalıların Bitcoin’den nasıl kar sağladığı hakkında yazılan NBC makalesinin bir bölümünde yaptı.

“Herhangi bir koin’in değerinin %90 spekülatif olarak görüyorum. Asıl umut vaat eden arkasındaki teknolojinin düşüncesidir.” dedi.

Ethereum (ETH), geçtiğimiz ay %100 geri sekmesinin ardından yükselişine devam ediyor ve şu sıralarda koin başı 330 Dolar değerlerinde dolaşıyor.

Geçen sene bu sıralarda ETH’nin değeri 11$ civarlarındaydı.

Yayın aynı zamanda bu sene halkın Bitcoin hakkındaki farkındalığındanın ani yükselişine de “Google aramalarında Beyonce’den yukarıda bulunduğunu” belirterek parmak bastı.

Bitcoin Google aramalar listesinde ilk 5’e bu Mayıs’ta ilk defa girerken, ETH 18. sırada bulunuyordu.

İnsanların kısa sürede yüksek miktarlar kazanma inancı ve kripto paralar aracılığı ile milyoner olma hayalleri Lubin’e göre kripto paraların değerlerini şişiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment