Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Yüzde 50’lik Bir Artışa mı Hazırlanıyor: Çin Etkisi

Kripto para sektörünün en başarılı projelerinden birisi olan Ethereum da, Bitcoin’in yaşadığı son düşüşten ciddi şekidle etkilenmiş durumda.

Ancak yapılan yorumlara ve elde edilen verilere bakılacak olursa, Etheruem’da yeni bir yükseliş trendi başlayabilir. Konuyla ilgili Twitter’de yayın yapan Journey to 100 K bir hesap, yaptığı açıklamada, Ethereum ile ilgili olarak yapılan aramaların Çin’de son iki günde çok ciddi bir artış yaşadığını yazdı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Çin’de şu anda Ethereum aramaları akıl almaz oranda arttı. Bu verileri Google Trends ile de doğrulama şansınız var. Bana kalırsa, bu durum Ethereum’da fiyatı arttıracak. Önümüzdeki dönemde en az yüzde 50’lik bir artış yaşanmazsa buna gerçekten çok şaşırırım.”

Ay başında 350 dolarlara kadar çıkan ve yatırımcısını ciddi oranda memnun eden Ethereum, daha sonra ise yeniden 500 dolar ihtimallerinin konuşulduğu o ortamda, ciddi bir düşüş yaşadı. ETH’de yaşanan düşüş ile kripto para sektörünün Bitcoinin ardından en büyük ikinci kripto para birimi olan koinde fiyat yeniden 200 dolar bandına indi.

Çin ilgisinin ne getireceği ise elbette bilinmez ancak bu kadar etki gücü yüksek bir ülkenin Ethereum ile ilgili çalışmalara başlaması, iyi bir şey olarak görülebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment