Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samson Mow: Libra Berbat Bir Proje, Onun Yerine Bitcoin Var

Blockchain geliştirme ve araştırma firması Blockfirm’de baş analist olarak görev yapan kripto para sektörünün ünlü ismi Samson Mow, yaptığı açıklama ile Facebook’un kripto para projesi Libra’yı değerlendirdi.

Libra’nın başarılı olmasını zor olarak gören Mow, bu projenin aynı zamanda ciddi şekilde sıkıntı yaratacağını ve Libra’yı kabul etmeyecek birçok kişi ve kurum olacağını aktardı.

Libra’nın b**u yemiş durumda olduğunu ifade eden başarılı isim, ünlü sosyal medya şirketinin kurucusu olan Mark Zuckerberg’ün de şu an ne yaptığını ve ne geliştirmeye çalıştığını bilmediğini iddia etti.

Başarılı yönetici, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Libra projesi herkes için değil bu çok net bir durum. Bir kere bence Mark Zuckerberg ve arkadaşları da tam olarak ne yapmaya çalıştıklarını bilmiyorlar. Bir proje hem halka açık hem de gizli olamaz. Bu bir kere mantığa aykırı bir durum. Tüm geliştirme ekibi sürece hakim olursa kafalarına göre KYC ve AML kurallarını kaldırabilirler. Bu çok tehlikeli.”

Mow, Libra’nın aynı zamanda PayPal gibi bir şey olabileceğini söylerken, bu projenin aranan sorunlara çare olmayacağını ve aranan sorunlara çare olacak kudretteki şeyin ise Bitcoin olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment