Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’un Sonunun Gelmesi Mümkün Mü? Analist Açıkladı

Ethereum Katili” ifadesi son yıllarda çok fazla duyulmaya başladı. Bunun Ethereum ağına rakip ve bunu geçebilecek yeni kripto para projeleri için kullanıldığı biliniyor. Buna rağmen bugüne kadar ne rekor bir ICO ile piyasalara giriş yapan EOS, ne de Staking konusunda rekor kıran Tezos başaramadı ve yakın bir gelecekte de bunun başarılması mümkün durmuyor.

Önde gelen kripto para analisti Chris Burniske ise Ethereum katili ifadesinin aslında çok yanlış ve asla mümkün olmayacak bir şeye işaret ettiğini vurguladı.

Üç Önde Gelen Altcoin, Ethereum’a Karşı

Burniske aslında son günlerin popüler ETH katillerinden olan Tezos, Waves ve Lisk’in ağdaki işlem ücretlerini Ethereum ağındakilerle karşılaştırdı. Üç projenin toplam ağ işlem ücretinin, Ethereum ağındaki işlem ücretlerinin %15.000 gerisinde olması ise hangi ağın daha çok kullanıldığını ortaya koydu.

Üç rakibin işlem ücreti 0,5 milyon dolar seviyesindeyken Ethereum’un işlem ücreti toplamının 76 milyon dolar olduğu görülüyor. ETH ağının rakiplerinin toplamından bile daha fazla kullanılması aslında işlem ücretinin doğal bir sebebi konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment