Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro CEO’su: En Çok Kullanılan Akıllı Kontrat Platformu Ethereum

eToro CEO’su Yoni Assia,  geçtiğimiz günlerde Crypto Trader‘ın ünlü sunucusu Ran Neu-Ner ile yaptığı röportajda son dönemde çok fazla düşüş yaşayan Ethereum hakkında olumlu yorumlarda bulundu.

Yoni Assia yaptığı açıklamalarda şu sıralar Ethereum için iyimser bir bakış açısına sahip olduğunu vurguladı. CEO’ya göre, Ethereum şu an en çok kullanılan akıllı kontrat platformu durumunda. Yoni önümüzdeki beş yıl içerisinde Ethereum blockchain platformunun bir çok merkeziyetsiz uygulamaya sahip olacağını ve bu uygulamalarının toplamında minimum 10.000 günlük kullanıcı olacağını ifade etti.

Ran Neu-Ner aynı röportaj esnasında Sirin Labs CEO’su Moshe Hogeg, Orbs CEO’su Daniel Peled ve One Alpha CEO’su Yaniv Feldman‘ın da görüşlerini aldı.

Moshe Hogeg hizmet tokeni piyasasının ölüp ölmediği sorusu üzerine, söz konusu piyasanın henüz ölmediğini ifade etti. Hogeg’e göre ICO’lar ciddi bir para topladı ancak bu projelerin kendi elemanlarına maaş vermesi gerekliliğinden dolayı, ellerindeki Ethereum miktarını tekrardan itibari paraya dönüştürmeye başladılar.

Moshe konu hakkında şunları ifade etti:

”Ben aslında endüstriyi destekliyorum ancak bunu olayı anlamadan yapanlara karşıyım da. Ancak şu an olan şey tam olarak bu, piyasa çöküşe geçti ve bir sürü insan çok fazla para kaybetti.”

Sirin Labs CEO’su Moshe, içerisinde bulunduğumuz zamanın mevcut ICO fiyatları yüzünden tam da yatırım yapılacak bir zaman olduğunu da vurgulamakta ve yatırımcılara özellikle şu sıralar biraz daha gözlerini açmalarını tavsiye etmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment