Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro CEO’su: Yatırımcılar, Bir Karar Vermeden Önce Teknolojiyi İyi Etüt Etmeli

Bitcoin fiyatı son dönemde gerçekten de büyük bir artış yaşıyor. Nisan ayının başından bu yana istikrarlı bir şekilde artmaya başlayan lider kripto para birimi, yeniden yatırımcılar arasında ilgi odağı haline gelmeye başlarken, bu noktada da sektöre yeni giren birçok yatırımcı olduğu açıkça görülüyor.

Tam da bu esnada konuyla ilgili olarak yeni kripto para yatırımcılarına seslenen İngiltere merkezli trading platformu eToro’nun CEO’su Yoni Assia, yatırımcıların kripto para sektörüne giriş yapmadan evvel, arkasındaki teknolojiyi daha iyi anlaması için çalışmaları ve okuma yapmaları gerektiğini söyledi.

Assia, şu anda kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerin ve ilgi oranının, 2017 Aralık’taki ralliye göre halen çok daha az olduğunu belirtirken, buna karşın yine de birçok yeni bireysel yatırımcının sektöre giriş yapmaya başladığının altını çizdi.

Assia, verdiği röportajda şunları söyledi:

”Bitcoin elbette bu son yakaladığı ralli ile insanların ilgisini çekiyor. Zaten sektöre yeni giren yatırımcılar kadar, uzunca bir süredir Bitcoin hodl eden ve biriktiren insanlar da var. Bence fiyatı bu da arttırıyor.”

Başarılı yönetici son olarak içinde bulunduğumuz süreç ile ilgili olarak IEO’ların da katkısının olduğunu söyledi. Ancak Assia, buna karşın IEO’lar konusunda da yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment