Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EToro Geçen Ayın En İyi Kripto Para Birimlerini Açıkladı

Önde gelen kripto para platformlarından EToro, yayınladığı liste ile geçtiğimiz ayın en iyi kripto para birimlerini açıkladı. EToro analisti tarafından hazırlanan verilerle birlikte ayın kazananları ve gözden düşenleri gözler önüne serildi.

EToro analisti Simon Peters tarafından yayınlanan verilere göre, Eylül 2020’nin en iyi kripto paraları açıklandı. Simon Peters, eylül ayında ticaret hacmindeki ve fiyatlardaki düşüşlere rağmen uzun vadeli bakıldığında kripto para sektörünün iyi durumda olduğunun altını çizdi. Her bir kripto paranın 2020 yılı genelinde olumlu bir çizelge gösterdiğini belirten analist, şu anki durumun 2019’dan çok daha parlak olduğunu söyledi.

İşte Listenin Dikkat Çekenleri

  • Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) iki aydır platformun en popüler kripto paraları olarak ilk üçte yer alıyor.
  • Listede eylül ayından ağustosa kadar, en çok değişimi gösteren kripto para ise dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance‘in kendi coini olan Binence Coin (BNB). Binance Coin, ağustos ayında yedinci sıradayken, 3 basamak birden tırmanarak dördüncülüğe yerleşmeyi başardı.
  • Ticaret hacmi genel olarak düşüş göstermesine rağmen, yalnızca NEO ticaret hacmini yükseltmeyi başardı. NEO listede beşinci sırada yer alırken, ticaret hacmini de ağustosa göre %2 arttırdı.
  • EToro platformunda yaz boyunca popüler olan Tezos (XTZ) ise dört sıra gerileyerek, kendine sekizinci sırada yer buldu. Böylece Tezos, EToro kripto varlık raporlarının yayınlanmaya başladığı tarihten bu yana ilk kez en popüler 5 kripto paranın arasına girememiş oldu.

etoro-en-iyi-kripto-paraEToro Analisti: Düşüşleri Nakit Para Arzusu Tetikledi

EToro analistlerinden Simon Peters açıklamalarında, ticaret hacmindeki ve hatta fiyatlardaki bu düşüşün; yatırımcının yılın 4. çeyreğine girmeden nakit para elde etme isteği tarafından tetiklendiğini öne sürdü.

Eylül ayında ticaret hacimleri ve fiyatlardaki düşüşlerin etkisi ile kripto para sektörünün geneline kara bulutlar hakimdi. Peters’a göre bu bulutlardan en çok etkilenen ikili Ripple (XRP) ve Tezos (XTZ) oldu. Analist; NEO, Binance Coin ve Tron’un ise bu ayı biraz daha iyi idare ettiğine inanıyor. Analist Peters, Tron ve Cardano‘nun faaliyetlerinde de artış beklediğini açıkladı.

Eylül ayına rağmen kripto para dünyası için ileri dönük olumlu bir havanın olduğuna da değinen Peters, özellikle Bitcoin için pozitif on-chain sinyallerin olduğunu belirtti. Peters’a göre eylül sesiz geçmişken, fiyat oynaklığının stabil zinciri kırıp biraz artması ile alım satım faaliyetleri toparlanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment