Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eylül Ayının En Çok Dikkat Çeken Ön Satış Coinleri! Meme Kombat ve Bitcoin Minetrix Ön Planda

Eylül ayının en çok dikkat çeken ön satış coinlerinde Meme Kombat (MK) ve Bitcoin Minetrix (BTCMTX) öne plana çıkanlar arasında.

Küresel kripto para piyasasının değeri 1,05 trilyona yaklaştı. Bitcoin fiyatı, kısıtlı likidite ve düşük volatilite döneminde yatay seyretmeye devam ederken, yatırımcılar giderek daha fazla alternatiflere yöneliyor.

Piyasalar hâlâ baskı altındayken, Bitcoin fiyatının 30 bin dolara çıkıp çıkmayacağı soruluyor. Ancak yeni kripto ön satışı Bitcoin Minetrix, BTC’nin yeni türevi olarak manşetleri süslemeye başladı bile.

Öte yandan, ön satış etkinliği büyük başarı gösteren Wall Street Memes’ten sonra meme coin’lere olan ilgi arttı. Ön satıştaki Meme Kombat ise başlangıcından itibaren piyasanın favorisi olmaya hazırlanıyor.

Stake-To-Earn Meme Coin Meme Kombat Ön Satışı Başladı

Şimdiden kripto dünyasında dikkatleri üzerine çeken Meme Kombat (MK), geleceğin potansiyel kripto yıldızı olmaya aday. Proje, Dogecoin, Shiba Inu, Pepe ve Floki gibi meşhur meme kripto paralarını harmanlayarak hızla popülerliğini artırıyor.

Kripto yatırımcıları, meme coin’lerin yüksek kazanç fırsatları ve stake ederek elde edilebilecek avantajlar konusunda oldukça bilinçli. Ancak, Meme Kombat bu alanda bir adım daha ileri giderek benzersiz bir kazanç modeli sunuyor. Bu yüzden de yatırımcılar Meme Kombat token satın almak için ön satış etkinliğine yöneliyor.

Proje, oyun ve kripto dünyasını birleştirerek, yapay zeka ile blok zinciri teknolojisini kullanıyor. Burada oyuncular, Meme Kombat Savaş Arenası’nda birbirleriyle yarışıp çeşitli görevlerle karşılaşabiliyorlar.

En iyi oyuncular, savaşlarda galip gelerek değerli ödülleri kazanabiliyor. Bu ödüller anında blok zinciri üzerinden ödeniyor, böylece şeffaflık ve güvenlik sağlanıyor.

Oyuncular için En Çekici Özellik: Staking

Meme Kombat stake-et-kazan (S2E) modelini de benimsemiş durumda. Ön satış döneminde, yatırımcılar tokenlerini stake edebiliyor. Yatırımcılar şu an için yüzde 112’lik etkileyici bir Yıllık Yüzde Getiri (APY) elde edebiliyor.

Meme Kombat Tokenomisi

Milyarlarca hatta trilyonlarca token sunan çok sayıda meme coinin aksine, Meme Kombat sadece 12 milyon token ile sınırlı bir arza sahip. Bu tokenlerin yarısı ön satış sırasında satışa sunulacak.

Token arzının yüzde 30’u stake etme ve savaş ödülleri için ayrılırken, yüzde 10’u ön satış tamamlandıktan sonra merkeziyetsiz borsalarda (DEX) likidite sağlamak için ayrıldı. Kalan yüzde 10’luk kısım ise, içerik oluşturma veya yönlendirme gibi faaliyetler için katılım ödülleri, katılımcılar arasında uzun vadeli sadakati teşvik etme ve iş birliğine dayalı büyümeyi destekleme gibi topluluk ödüllerine ayrıldı.

Aktif bahisten pasif yatırıma kadar, tüm kullanıcılar için ödüllerin bulunduğu projede Meme Kombat token satın almak isteyenler web sitesi üzerinden ETH ve UDST ile işlem yapabilir.

Yatırımcılar Yeni Türev Bitcoin Minetrix’e Gözünü Dikti

Bitcoin fiyatı 26 bin doların üzerinde seyrederken yeni bir ön satış piyasada hızla kendinden bahsettirmeye başladı. Bitcoin Minetrix (BTCMTX), yatırımcıların Bitcoin madenciliği için doğrudan kullanabilecekleri krediler kazandıkları, bulut bilişime dayalı ilk tamamen merkeziyetsiz madencilik çözümü olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Ön satışın başlamasından çok kısa süre sonra 105 bin doların üzerinde Bitcoin Minetrix token satın alındı. Ön satış toplam 10 aşamadan oluşuyor. Token fiyatı 2. aşamadan başlayarak sonraki aşamalarda da devam etmek üzere yüzde 10’luk bir artış kaydedecek.

Bu oranda ön satış, 3 milyon 80 bin doların hedeflendiği ilk aşamasını bir hafta içinde satabilir gibi gözüküyor. Şu anda yatırımcıların 0,011 dolardan satılan BTCMTX için en düşük fiyatları yakalamak adına kaybedecek zamanları kalmadı.

Listelendikten kısa bir süre sonra 5 kat fiyat artışına tanık olan BTC20’nin yakın zamanda piyasaya sürülmesi, Bitcoin markasının gücünün bir kanıtı olarak gözüküyor.

Merkeziyetsiz borsa listeleme fiyatında yüzde 189 binlik bir artış gören Bitcoin 2.0 gibi diğer yeni Bitcoin türevi lansmanları da fırtınalar yarattı.

Bitcoin Minetrix’in Odak Noktaları: Madencilik ve Stake etme

Bitcoin Minetrix, Bitcoin stake etme ve Bitcoin madenciliği gibi popüler temaları bir araya getirerek, piyasa katılımcılarının ilgisini çekti.

Staker’lar için ödüller, iki yıllık bir süre boyunca ETH bloğu başına 158,5 BTCMTX oranında üretilecek. Mevcut yıllık yüzde getirisi (APY) yüzde 108,739. Ancak havuza daha fazla staker katıldıkça bu oran azalacak.

Bulut Madenciliğinin Avantajları

BTC Minetrix ile doğrudan madencilik karşılaştırıldığında, hâlâ bunu yapmaya çalışanlar için avantajlar daha da artıyor.

Dizüstü bilgisayarla Bitcoin madenciliği yapma dönemi geride kaldı, ancak ucuz veya maliyetsiz elektriğe erişimi olan bireyler için bu niş sektör devam ediyor.

Ancak ucuz elektrik olsa bile madencilik teçhizatı satın almak için gereken harcama yine de olacak. Bitcoin Minetrix ile bulut madenciliği tüm bu endişeleri ortadan kaldırıyor.

BTC Minetrix ile Bitcoin madenciliği ile ilgili tüm teknik konularda uzmanlaşmaya gerek yok. Ayrıca, bakımı yapılacak donanım, güncellenecek yazılım istemcilerine de ihtiyaç duyulmuyor.

Sağlam bir kullanım alanı, ilk hamle avantajı ve var olan en değerli kripto ağına bağlantısı olan kripto projesi arayışındakiler Bitcoin Minetrix token satın alabilir 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!