Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dubai Merkezli Şirketten Yeni ADA ve DOT Tahmini

Dubai merkezli yatırım şirketi FD7 Ventures; Cardano, Ethereum ve Polkadot üçlüsü için yeni bir fiyat tahmini verdi. Şirketin ortaklarından Prakash Chand, bu üçlünün Bitcoin’in piyasa değerini geçecek potansiyele sahip olduğunu açıkladı.

FD7 Ventures ortağı Prakash Chand, Bitcoin’in piyasa değerinin gelecek birkaç yıl içerisinde 10 trilyon dolara çıkabileceğini söyledi. Bu süreç içerisinde Bitcoin ile Cardano, Ethereum ve Polkadot arasındaki farkın azalmasını bekliyor.

Prakash Chand ve Q Dhalla ortaklığında kurulan FD7 Ventures’ın yönetiminde 1 milyar dolarlık varlık bulunuyor.

Piyasanın katlanarak büyümesini bekliyor

Chand, kripto para piyasasının genç neslin desteğiyle katlanarak büyümesini bekliyor. “Ben 21 yaşındayken paramı arabalara harcıyordum. Yeni nesil, bizimkinden daha gelişmiş. Kripto paralara yatırım yapmayı seviyorlar.” diyen isim, Bitcoin’in piyasa değerinde 10 katlık bir artış öngörüyor.

Kısa vadede, Bitcoin’in piyasadaki dominansını koruması bekleniyor. Fakat “Bitcoin harika bir değer saklama aracı. Ama bunun ötesinde bir şey yok.” diyen isim; bu dengenin gelecek beş ile yedi yıl içerisinde değişebileceğini söyledi.

20-30 kat büyüme öngörüyor

Chand; Ethereum kurucularından biriyle görüştüğünü ve bu görüşme sonrası Cardano, Ethereum ve Polkadot ile ilgili araştırmalar yapmaya başladığını söyledi. FD7 Ventures ortağı, bu üç ismin her birinin 20-30 kat büyüme potansiyeli olduğunu dile getirdi.

Dubai merkezli yatırım şirketi, geçen ay 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satacağını açıklamıştı. Şirket, buradan gelen paranın 380 milyon dolarlık kısmını Cardano (ADA) almak için kullandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!