Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FD7 Ventures, ADA ve DOT İçin Fiyat Tahminini Açıkladı

FD7 Ventures Yönetici Ortağı Prakash Chand, Cardano ve Polkadot için fiyat tahmininde bulundu. Dubai merkezli şirketin yöneticisi, ADA ve DOT fiyatlarının önümüzdeki 2-3 sene içerisinde 20 kat yükselebileceğini açıkladı.

Dubai merkezli bir yatırım şirketi olan FD7 Ventures, geçen hafta Cardano ve Polkadot alabilmek için 750 milyon dolarlık Bitcoin satacağını açıkladı. Şirketin yönetici ortağı Prakash Chand, 4 Mart tarihli açıklamasında, Ethereum ile birlikte bu iki projenin “dev bir potansiyele sahip olduğunu” söyledi.

“Dünyayı değiştirebilecek potansiyel”

Bitcoin’in “işe yaramaz” bir kripto para olduğunu söyleyen Chand, “Onun değer saklama aracı olmaktan başka bir işlevi bulunmuyor.” dedi. Portföyündeki Bitcoinleri bu yüzden satma kararı alan şirket; Cardano, Ethereum ve Polkadot gibi projelerin daha parlak bir gelecek vadettiği kanısında.

Cardano ve Polkadot projelerinin geliştirici ekiplerini ve yol haritalarını öven Chand, bu ekosistemlerden “dünyayı değiştirebilecek, manalı projelerin çıkabileceğini” söyledi.

Fiyat beklentisini açıkladı

FD7 Ventures, günümüzde bitcoin alan kurumsal yatırımcıların zamanla diğer kripto paralara yöneleceğine inanıyor. “Önceden Cardano ve ADA’dan haberi dahi olmayan kurumsal yatırımcılar, bilgi almak için beni aramaya başladı.” diyen yönetici ortak, kurumsal yatırımcıların Cardano ve Polkadot gibi altcoinlere yatırım yapmasını bekliyor.

Bu iki projenin geleceğine ilişkin bir fiyat tahmininde bulunan isim; ADA için 20 dolar; DOT içinse 700 dolar gibi bir hedef verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!