Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fenerbahçe Yöneticisi Açıkladı: Fener Ol Kampanyasına Bitcoin ile Bağış Yapılmak İsteniyor

Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik, kulübün basketbol takımı Fenerbahçe Beko’nun Maccabi Tel Aviv’i konuk ettiği maçın öncesinde Akşam gazetesine bazı açıklamalarda bulundu. Fener Ol kampanyasının, şu an için oldukça iyi gittiğini ifade eden başarılı yönetici, yaptığı açıklamada bazı Fenerbahçe taraftarlarının ‘Bitcoin ile bağış yapmak istediklerini’ söyledi.

Bilecik, Fener Ol kampanyası ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

”Kampanyamız çok iyi ilerliyor. Hatta bazı taraftarlarımız Bitcoin ile bağış yapmak istediklerini dahi kulübe iletti.”

Bilecik’in yaptığı bu açıklamalar, doğal olarak Türk kripto para sektöründe de geniş bir yankı uyandırdı. Bazı Fenerbahçeli Türk kripto para yatırımcıları, kulüpten bağış yapabilmek için bir Bitcoin cüzdan adresi dahi isterken, bazıları ise toplanan paranın kripto para yatırımında kullanılması gerektiğini söyledi. Yine yapılan bazı yorumlarda da, bu tarz bir şeyin boğa sezonunu dahi başlatabileceği belirtildi.

Fener Ol Kampanyası Nedir?

Fenerbahçe’nin zorlu finansal durumdan çıkabilmek için başlattığı bu kampanya ile, kulübün yıl sonundaki UEFA Finansal Fair Play kurallarına uyum sağlaması amaçlanıyor. SMS ya da banka transferi gibi hizmetlerle hem yurt içi hem de yurt dışında yaşayan taraftarların katılabileceği kampanyada, FENER OL yazıp 1907’ye gönderilmesi durumunda, 20 TL’lik bir bağış yapılıyor.

Kampanyanın detayları ve daha ayrıntılı bilgi için ise, https://fenerbahce.org/fenerol adresi ziyaret edilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment