Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fenomen Analiste Göre Beklenen An Geldi: Bitcoin Piyasanın Yönünü Belirleyecek!

Carl From The Moon, Bitcoin’inde (BTC) oluşan formasyonuna dikkat çekerek piyasanın yönünün bu formasyona bağlı olabileceğini dile getirdi. 

Fenomen kripto para analisti ve Youtuber Carl From The Moon 19 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin’in 4 saatlik grafiğinde simetrik üçgen formasyonu oluştuğunu belirtti.

Analist, mevcut durumda formasyonun kırılım yönüne göre %8’e varan bir fiyat değişimine işaret etti. Carl paylaştığı formasyonda, yukarı yönlü hedef 29 bin dolar olarak verirken aşağı yönlü hedefin 25 bin dolar olduğunu vurguladı.

Formasyonun orta vadede Bitcoin’in yönünü tayin edebileceğine değinilirken olası bir yükseliş senaryosunda altcoinlerin de Bitcoin’i takip edebileceğine dikkat çekildi.

Öte yandan 25 bin dolar hedefine doğru düşüş yaşanacak bir senaryoda altcoinler için muhtemel yeni lokal diplere hazırlanılması gerektiği de öne sürülen görüşler arasında yer aldı.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %6,8 değer kazanan Bitcoin, son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 26.896 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!