Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fetch.ai Sahiplerine Airdrop ile MTLX Dağıtılacak

Fetch.ai teknolojisiyle oluşturulan Mettalex (MTLX), Binance borsasındaki FET token sahiplerine airdrop yoluyla dağıtılacak. 13 Nisan’da başlayacak etkinlik için kullanıcıların en az 10.000 FET tokena sahip olması gerekiyor.

Binance borsasındaki Mettalex (MTLX) airdrop etkinliği 50 gün sürecek. 13 Nisan – 1 Haziran TSİ 14:59 arasında haftalık snapshotlar yapılacak. Token dağıtımı, airdrop bitiminde gerçekleşecek.

Kimler MTLX alabilir?

Snapshot sırasında, kullanıcıların sahip olduğu FET tokenların spot cüzdanlarında, marjin hesaplarında ya da birikim hesaplarında bulunması gerekiyor. Aynı zamanda kullanıcılar, airdrop boyunca cüzdanlarında ortalama en az 10.000 FET token bulundurmalıdır. 

Airdrop detayları

Snapshotlar, her hafta TSİ 14:59’da yapılacak ve haftalık snapshotlar sırasında, borsada bekleyen FET işlemleri dikkate alınmayacak. 

Dağıtılacak MTLX sayısı, kullanıcıların sahip olduğu FET sayısına bağlı olarak değişiklik gösterecek. Her 10.000 FET tokenı olan, 1 MTLX token kazanacak. Örneğin, 50 günlük etkinlikte 250.000 FET tokenı olanlar 25 MTLX alabilecek.

Kullanıcılar, üç aylık airdrop etkinliğinin sonunda MTLX’i Binance hesaplarında kullanabilecek. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!