Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx GAL ve TRA Sahiplerine Ödül Dağıtıyor

Kripto para borsası OKEx, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarına özel bir etkinlik düzenliyor. Yatırımcılar, OKEx’te listelenen GAL ve TRA tokenları ile işlem yaparak iPhone 12 kazanma fırsatı yakalayacak.

Türkiye’nin en popüler taraftar tokenlarından olan GAL ve TRA’nın OKEx’teki spot işlemleri açıldı. Borsa, para yatırma işlemlerini 13.00’te, spot işlemlerini 14:00’te açtı. Para çekme işlemleriyse 13 Nisan 13:00’te başlayacak.

Galatasaray ve Trabzonspor, kendi taraftar tokenlarını geliştirmek için Chiliz ile iş birliği yapmıştı. Taraftarlar, bu tokenları kullanıp kulüpleriyle dijital ortamda etkileşim kurabiliyor. Bu kapsamda kulüple ilgili çeşitli oylamalara katılınabiliyor.

OKEx’in yazım sırasındaki verilerine göre GAL 8,63 dolardan; TRA ise 4,31 dolardan işlem görüyor.

Trade yapanlara ödül dağıtılacak

OKEx, taraftar tokenlarının listelemesini kutlamak adına bir etkinlik düzenliyor. Yatırımcılar GAL veya TRA ile işlem yaparak iPhone 12 kazanma fırsatı yakalayacak.

Cuma günü 16:00’da başlayan etkinlik, 23 Nisan günü yine 16:00’ya kadar devam edecek. OKEx kullanıcıları, iPhone 12 kazanmanın yanı sıra arkadaşlarını borsaya davet ederek ekstradan 50 dolar ödül alabilecekler.

Etkinliğin ayrıntılı bilgileri için buraya göz atabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!