Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fiat 500 Sürücüleri Araba Sürüp Kripto Para Alacak

Fiat Chrysler ve PSA grubu şirketlerinin birleşimi ile oluşan Stellantis, Kiri Technologies ile ortaklık kurdu. Ortaklık sonucu geliştirilen yeni program, yeni Fiat 500 sahiplerine araba sürdükçe kripto para kazanma imkanı tanıyacak.

Stellantis e-Mobility ekibi, çevreci ürünler geliştiren Kiri Technologies ile anlaşıp yeni Fiat 500 modeli üstünden yeni bir proje geliştirdi. Program, bugün Cristiano Fiorio, Gabriele Catacchio ve Giorgio Neri’nin katılımıyla gerçekleşen web konferansında tanıtıldı.

fiat-500-duyuru-tanitim

Yılda 150 euro kazanmak mümkün

Projenin misyonu, çevreye daha duyarlı olup daha az zarar veren Fiat 500 sahiplerini kripto para ile ödüllendirmek. Araç sahipleri, şehir içinde normal seyirde sürüş yaparak kilometre başına KiriCoin kazanabilecekler.

AutoCar’ın haberine göre şehir içinde yılda 10.000 kilometre yol giden bir sürücü, KiriCoin sayesinde 150 euro alabilecek. Stellantis e-Mobility müdürü Gabriele Catacchio, “Gidilen mesafe, sürüş hızı gibi veriler bulut sunucuna aktarılacak ve otomatik olarak KiriCoin’e dönüştürülecek.” dedi.

fiat-kiricoin-500
(Kaynak)

Alışveriş yapmak için kullanılabilecek

Elde edilen KiriCoinler, program içinde yer alan pazaryerinde alışveriş yapmak için kullanılabilecek. Giorgio Neri’nin açıklamasına göre pazaryerinde, başlangıç aşamasında moda, tasarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren ve sürdürülebilir çevre politikaları izleyen şirket ve platformlar yer alacak.

Uygulama içinde sürüş tarzına göre 100 üstünden en yüksek puanı toplayan Avrupalı sürücüler Amazon, Netflix, Spotify, Apple, Zalando gibi platformlarda özel fırsatlardan yararlanabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!